top of page

Nieuw project - Levensloop 'TEAM SUPERDRIES'

Young Talents Academy staat voor ‘Responsible Business’ en tonen hierbij graag ons sociaal engagement . We vinden het namelijk van essentieel belang om ook ons steentje bij te dragen aan de samenleving en zetten ons hierbij elk jaar in voor 1 of meerdere goede doelen.

Zeer graag stellen wij ons nieuw project aan jullie voor waarbij we ons graag inzetten voor ‘’Levensloop - Relais pour la Vie - Relay For Life Belgium” en meer bepaald voor een specifieke actie die wij als individu al jaren volgen en dat is de actie van “TEAM SUPERDRIES ” !!

In het kader van Covid hebben we armbandjes laten drukken in 2 kleuren die wij als organisatie zullen gebruiken om de verschillende bubbels makkelijk en eenvoudig te duiden en waardoor het voor iedereen duidelijk is tot welke bubbel ze behoren. Elk ingeschreven spelertje zal tijdens de Paasvakantie een bandje GRATIS mogen ontvangen.

De andere, overige bandjes willen we heel graag VERKOPEN en waarbij de opbrengst integraal wordt overgemaakt aan Team Super Dries (Levensloop).


KOSTPRIJS is slechts 5€ per bandje !!

Wie interesse heeft om deze aan te kopen mag altijd een PB sturen.

Wie zich geroepen voelt om deze mee te verkopen mag zich uiteraard ook altijd aandienen.

LET’S MAKE SOME MONEY FOR A GOOD CAUSE


25 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page