SPONSORS

Ons familiaal team
staat klaar voor u.
Als familiebedrijf combineren wij kennis en ervaring met enthousiasme en passie voor het beroep van vastgoedmakelaar. Wij staan dagelijks dicht bij onze klanten. Op die manier voelen wij hen aan, luisteren we naar hun wensen en begeleiden we hen in alle stappen van het vastgoedproces.
De kracht van ons team is de mix van competenties; zowel op financieel, juridisch, technisch als commercieel vlak.
soccertime.JPG

Op zoek naar de juiste sportoutfit? Aarzel niet! Bij SOCCERTIME vindt u een uitgebreide keuze om u uit te rusten met de juiste outfit. Als onafhankelijk dealer bieden wij u diverse merken aan in onze showroom en in onze rubriek “Catalogi”.

 

Bovenop het aanbod van een uitgebreid gamma van voetbalartikelen (volledige clubuitrustingen, thermisch ondergoed, voetbalschoenen, keepershandschoenen, ballen, beenbeschermers, …) streven wij voor onze klanten steeds naar een optimale kwaliteit en service. Om nog sneller aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, verzorgen wij trouwens ook het drukwerk in eigen beheer. Ook voor bekers, trofeeën en medailles kunt u bij ons terecht. Niet alleen toebehoren voor spelers, trainers en scheidrechters maar ook sportmateriaal, zoals markeringshoedjes, slalomstangen, kegels, doelen, doelnetten, ea. maken deel uit van ons gamma.

© 2020 by YoungTalentsAcademy.com

Young Talents Academy

by Glenn Vroome

Maatschappelijke zetel:

Asbroeklaan 24, 2900 Schoten (Antwerpen)

Ondnr.: 0686.997.154

  • Facebook Social Icon
  • Instagram